#igsparklewithuslunch

Alweer een week geleden was de lunch georganiseerd door de lieve @odyvet en @stijlhabitat. Het was voor mij 1,5 uur rijden om er te komen (de dag ervoor stilgestaan op de A15 dus het was even spannend) maar zeker de moeite waard. Bij binnenkomst zat de mooie lunchruimte al vol met gezellige meiden. Dat de meesten van ons elkaar niet kenden was totaal geen probleem. Ik heb ontzettend gelachen en zoveel inspiratie opgedaan die middag. Allemaal ontzettend bedankt voor deze leuke dag en Odyvet, wat had je er een mooie lunch van gemaakt! Aan het eind kregen we een gigantische goodiebag mee (Vicky en alle sponsors, bedankt!) en daar wil ik graag wat spulletjes van uitlichten. Binnenkort volgen er meer blogs over de merken die ik heb leren kennen.

Beetje wazige foto, had geen vaste hand die dag 😉

Ik vond de champagnemuntjes van Weddingprints zo leuk dat ik ze voor de kerst heb besteld. Ik heb voor een standaard tekst gekozen: Make it a december to remember. Maar je kan ook je eigen tekst uploaden of een foto. Ontzettend origineel!

Hoewel het een week geleden is, ben ik nog steeds bezig met alle spulletjes een plekje te geven. Zo kregen we ook een klok van By Boo, Justin time heet hij en heeft een prachtige afwerking in betonlook. Echt heel mooi. Zodra hij hangt volgt er nog een extra blog. Van de chocolade van Johnny Doodle is weinig over… binnen 5 minuten had ik de reep op. Was weer lekker!

Het canvas doekje is van More than Canvas. De kaart is van Posterkopen.nl en het gouden uiltje komt bij Loft vandaan.

Doorkijkje naar de keuken met weer het doekje van More than canvas en op de achtergrond de snijplank van Robuust Maatwerk.

Hier zie je de snijplank van Robuust Maatwerk beter. Elke plank is handgemaakt en heeft een andere vorm. Het vaatdoekje is van Meraki en komt bij Goudsteen conceptstore vandaan.

10 december 2017 | Foto’s M.E