Inspiratie voor een ontspannen vakantie

Vakantie. Elk jaar weer een discussiepunt bij ons. Ik wil hete zon, tropische stranden of mezelf een week lang in een schitterende Riad verstoppen. Ik wil zwemmen met varkens op de Bahamas en ik wil slapen onder miljoenen sterren in de woestijn. Ik wil de rode krabben aan land zien komen op Christmas Island en ik wil naar een badhuis hoog in de bergen van Japan. Ik wil struinen over Aziatische markten en dansen tijdens het zomercarnaval in Brazilië.

Bart heeft een iets minder avontuurlijk vakantielijstje: Terschelling.

Ok. Goed. Dan zoek ik het iets dichter bij huis. Laten we naar Ibiza gaan of naar Rosas in Spanje waar Bart z’n familie woonde. Lijkt me leuk om alles weer terug te zien en fijn om de graven van zijn oom en tante te bezoeken. Of anders Frankrijk, hebben we ook nog familie. Of Zwitserland. Adembenemende wandeltochten maken door de bergen. Dat deden we altijd met mijn ouders en dat was super. Onderweg kwamen we van alles tegen.

Bart zijn antwoord: Terschelling. Thuisblijven is trouwens ook goed.

Maar ik ben de afgelopen 2 jaar 5 dagen met vakantie geweest en ik MOET er echt uit. Ik weet dat Bart mijn blogposts leest, dus hierbij een lijstje met mooie plekjes om weer tot rust te komen. Zeg nou zelf, lieve schat, dit is toch om bij weg te dromen???

Melano Petra Nisyros in Griekenland:

San Luis Lodges Treehouse in Hafling:

Oia, Santo Maris in Griekenland:

Hotel Villa Honegg in Zwitserland:

05 juni 2018 | Foto’s desbetreffende hotels