Inspo plaatjes

Het is de laatste tijd wat stil geweest op Instagram en mijn blog. Ik kreeg al wat vragen van meiden die vroegen of alles goed gaat, en dat gaat het zeker! Momenteel werk ik zo’n 50 uur in de week en daarnaast moet ik tijd zien te vinden om al jullie mooie plaatjes op Instagram te bekijken en mijn blogposts aan te vullen. Naast mijn gebruikelijke werk schrijf ik boeken en ik ben er met twee tegelijk bezig, waardoor ik bijna 60 uur in de week achter de computer zit. Oh, en we hebben vorige week twee huizen bezichtigd, dat was een fijne afwisseling maar helaas is het niets geworden. Genoeg te doen dus.

Over die huizen. Nooit gedacht dat ik als reden zou geven dat een huis te groot aanvoelde. Er kwam geen eind aan de trappen en kamers. Ze waren allebei zo ontzettend groot. En dan die houten vloeren. Zodra we erop stapten waren we bang dat we er spontaan doorheen zouden zakken. Om over de scheuren maar niet te beginnen. Op streetview was de buitenmuur nog helemaal gaaf, toen we er gisteren waren zat er een scheur van 3 meter x 5 centimeter in de zijmuur. Vreselijk balen want vanaf de achterkant had je prachtig uitzicht op een waterlelievijver met daar pal achter de molens van Kinderdijk. Zucht. Verstand boven het gevoel laten gaan en dan toch maar een modern huis zoeken? Het lijkt erop. Helaas pindakaas was het huis waar we als derde zouden gaan kijken onder bod en is het uiteindelijk verkocht. Misschien moet het zo zijn. We beginnen steeds beter een beeld te krijgen van hoe ons nieuwe huis eruit mag komen te zien. Hierbij wat inspiratieplaatjes van spullen die ik graag een plekje in een nieuw huis zou willen geven.

Ben weg van deze salontafel van @frustilista, mijn favoriete Instagrammer:

Deze lamp van Mantis ga ik misschien alvast aanschaffen:

We zouden afgelopen week naar Denemarken gaan om een vintage lamp van Designbyus te kopen maar wederom door tijdgebrek is dat niet gelukt. Later dit jaar doen we een nieuwe poging:

Ergens in het nieuwe huis, in de keuken of desnoods midden in de woonkamer, wil ik deze tafel van Zuiver (Marble King) met twee stoeltjes eraan. Ik zie het al helemaal zitten. Ik vind hem alleen erg prijzig, namelijk 900 euro, dus ik wacht tot hij ergens in de uitverkoop komt:

En een extra diepe plofbank, in het lichtgrijs en dan met een pluizige wollen deken erbij. Het liefst op een plekje bij het raam in het middagzonnetje en dan een dutje doen (foto’s via Elramlahamra):

XX