INTERIEUR UPDATE

Er is de afgelopen weken niet heel veel in huis veranderd. Minder wit, meer bruin en nog steeds een hoop natuurlijke materialen. Natuurlijk wel wat nieuwe kunst. Ben weg van de limited edition prints die ik van Lemholt n Bergman kocht. Ze waren oorspronkelijk alleen te koop op beurzen en niet online, maar op veler verzoek besloten de ladies om een week lang hun gewilde prints in de verkoop te gooien. En met succes, er zijn talloze beauties de wereld in gestuurd. 4 ervan hangen nu bij ons aan de muur, allemaal met de hand beschilderd. 1 kreeg ik cadeau van ze, waanzinnig lief, dank! X

Op de slaapkamer kwam een pashokje, die heb je vast wel in de vorige blogpost voorbij zien komen. Mijn inspiratie hiervoor deed ik op tijdens het schoppen (v.Corona) waar ik behalve op mode ook altijd op het interieur van winkels let. Wat voor rekken zijn er gebruikt, is er hout voor legplanken gebruikt of fineer, wat voor stof hangt er bij pashokjes en sluiten ze het hokje volledig af? Is er een standaard tafel gebruikt om producten op te showen of een mooi vintage model. Staan er XL planten en zijn de spiegels kamer hoog? Ik let overal op.

De pompon deken heb ik vorige week naar de kledingcontainer gebracht. We brachten hem jaren terug (ver voor de rage) mee uit Marokko. Hoe mooi hij op de foto’s ook oogt, het is een waar stofnest. Kon blijven zuigen en nog bleef het stof rond dwarrelen. En dan alle haren die erin bleven steken, alsof ze zichzelf er doorheen vlochten. Verschrikkelijk, weg dat ding. Dus nu ligt er een linnen sprei die in de wasmachine past en veel minder stof veroorzaakt. Aan de wand kwam een hanger, gekocht bij Loods5 en een volle maan van vilt, gekocht bij Halona. Ben erg blij met de zomerse uitstraling, zeker nu we door Corona nog steeds veel thuis zijn.

In de woonkamer veranderde er verder niet veel. Later deze maand komen er nieuwe kussens en een sprei. Ook zijn we weer bezig met een nieuwe salontafel. Yep, de eeuwige wisseling van tafels. Heb er nog tig in mijn hoofd zitten die ik allemaal wil maken. Misschien wordt het tijd om een handeltje te beginnen, haha.

24 mei 2020 | Foto’s M.E