IXXI LEMHOLT N BERGMAN

Ja jeetje, heb je net besloten niets nieuws meer te kopen… komt IXXI met een nieuwe serie prints van Lemholt N Bergman, mijn absolute favoriete duo als het om kunst gaat. Ik kan nu een heel pleidooi gaan houden of een smoezenboek erbij pakken en je allerlei “goede” redenen geven waarom ik toch iets moet kopen, maar ik gooi hem schaamteloos op het feit dat ik binnenkort 40 word en mijn verjaardag i.v.m. corona waarschijnlijk niet met de hele familie kan gaan vieren. Het wordt dus een verjaardags-troost-cadeau. Hm, dat klinkt nog steeds als een smoes. Jammer dan, ik ga er vanavond nog eentje bestellen!

28 september 2020 | Foto’s IXXI en Lemholt N Bergman

2020-09-28T22:31:08+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.