JOLIE & ME

Wat vereerd ben ik met al mijn prints die in jullie mooie interieurs mogen hangen! Toen ik ze in 2019 maakte had ik nog geen idee dat het zo’n succes zou worden. Het is niet moeilijk om mijn gevoel te omschrijven. Ik ben overweldigd, heb een grote glimlach op mijn gezicht. 100 x dank!

Toen ik dacht dat het daarbij zou blijven kwam de samenwerking met Jolie om de hoek kijken. @huizejolie en ik kennen elkaar alweer een tijdje want ik ben gek op haar wanddoeken en heb regelmatig wat laten maken. Juweeltjes zijn het. Ben ontzettend blij dat ze nu ook mijn prints op doek gaat maken. Jolie gaat de contouren van mijn prints borduren, maar textielverf is ook een optie. Er komt een limited aantal doeken in de Etsy shop, maar bestellen op maat kan ook. Je weet ons via Instagram en/of email te vinden.

Alvast een voorproefje van wat je van ons kan verwachten! Binnenkort een hele hoop meer! Ik beloof je dat het mooi gaat worden:

10 februari 2021 | Foto’s M.E