Kähler Design

Wat een dag. Waar zal ik beginnen? Alleen maar leuke dingen te melden. Het begon met een half uur langer slapen, heerlijk! Fris en fruitig naar de garage gereden om mijn nieuwe Fiat500 op te halen. Het deed wel zeer om mijn oude vertrouwde bolide achter te laten. Als aandenken heb ik zijn reserve band gehouden, die koester ik vanwege zijn goede hulp in tijden van stress langs de snelweg.

Kähler Design had me uitgenodigd voor een workshop in Amsterdam. Ik vond het zonde om met mijn nieuwe auto te gaan dus die heb ik thuis bij het station geparkeerd. Vervolgens heb ik me de hele treinreis zorgen gemaakt of hij er nog wel zou staan, zo spiksplinternieuw zou iedereen hem willen hebben.

Na een snelle trein trip heb ik door Amsterdam gewandeld en ben ik vol verwachting naar Studio13 gelopen. Op deze toplocatie vond de workshop plaats. Een grote WOW voor de hele setting. De ruimte op zich was al ontzettend mooi maar de producten van Kähler Design vulden het doek en vormden het tot een plaatje dat in mijn ogen perfect was.

Het frisse witte servies past heel mooi in een basic interieur, dat bewees de locatie al. Maar deze zomer zijn er 5 kleuren bijgekomen voor degenen die meer lef hebben dan ik. Ook is het servies uitgebreid met taartplateaus om onze zelf gebakken taarten aan de digitale wereld te showen. Bij mij werkt het juist tegenovergesteld. Door deze plateaus wil ik taarten gaan bakken. Hiervoor had ik die behoefte nog niet. Daardoor weet ik dat dit servies iets voor mij is; ik raak erdoor geprikkeld.

Wist je dat deze diertjes alleen werden gemaakt door de boetseerders om hun vaardigheden te testen? Toen de baas zag dat ze vervolgens werden weggegooid heeft hij meteen ingegrepen. Nu zijn ze onderdeel van de collectie en omgeturnd tot spaarvarken.

Na een heerlijke high tea ging het echte werk beginnen. Opperste concentratie. Doodse stilte. We gingen namelijk bloemschikken. Eerst een mooie vaas van Kähler Design uitgezocht (wit, hoe kan het ook anders) en vullen maar.

Tadaa! Helemaal blij mee. Ik kwam binnen in een witte ruimte en ging weg omringd met kleurrijke bloemen. Wat is wit toch een mooie basis voor een goed boeket. En dat is precies wat deze vaas doet. Hij vormt een prachtige basis om het interieur nog mooier te maken.

De vaas en bloemen hebben de tram, trein en auto overleefd. Morgen ga ik een mooie plek uitzoeken om hem neer te zetten. Erg dankbaar voor deze dag. Kähler Design, bedankt voor alles!

p.s. Mijn auto stond er nog, haha.

01 februari 2018 | Foto’s M.E