Ik ga meteen heel enthousiast beginnen, want sinds gisteravond zit ik helemaal in de Karwei flow. Ik ben opgegroeid met de bouwmarkt Karwei om de hoek, maar in Amsterdam zit hij niet direct in de buurt. Wat een goed idee van Karwei om een winkel in hartje Amsterdam te openen waar je alle woonaccessoires en zelfs meubels kunt shoppen. Geen boormachines en schroeven dus, maar geheel gericht op accessoires (heerlijk!).

Marmeren kandelaars en dienbladen, exotische lantarens, kussens van velours en boudoir-stoeltjes. Je vindt het er allemaal in de pop-up store die zes weken lang geopend is en heet: Karwei Boutique Hotel. Op de woonbeurs toonden ze al een voorproefje van het nieuwe concept en ze wonnen er zelfs een prijs mee.

Met de stijl Boutique Hotel draait het allemaal om hotel-luxe. Grootstedelijke allure in je eigen woonkamer, zoals ze dat bij Karwei zo mooi zeggen. En daar sluit ik me volledig bij aan want dat is precies de sfeer die in de winkel te vinden is. Modern en klassiek design gaan heel mooi samen bij een basis van donkere kleuren en aangekleed met luxe materialen. Voeg er exotische planten aan toe et voila, je krijgt meteen een chic hotel gevoel.

Groen, blauw en oker zijn de hoofdkleuren in het Boutique Hotel. Iedereen weet dat ik van wit houd maar eerlijk is eerlijk, ik voelde me kiplekker tussen deze warme kleuren. Er ligt nu zelfs een donkergroen, velours kussen op de bank en mooi dat ik het vind! Hm… misschien heeft Karwei ervoor gezorgd dat ik nog eens van kleur in het interieur ga houden. In ieder geval ben ik weg van hun winkel en wat mij betreft mogen ze dit vaker doen. Complimenten team Karwei voor de leuke avond!

Wil je de pop up store van Karwei bezoeken? Wacht dan niet te lang, want hij is zes weken geopend. Je vindt de winkel op de Kalverstraat 101 in Amsterdam Centrum.

Open van woensdag 26 oktober
t/m zondag 4 december 2016.

Openingstijden:
ma: 12:00 – 18:30
di:    11:00 – 18:30
wo:  11:00 – 18:30
do:   11:00 – 21:00
vr:    11:00 – 18:30
za:   10:00 – 18:30
zo:   12:00 – 18:30

Foto’s moi, gemaakt in het Karwei Boutique Hotel