Vanmorgen vertelde ik dat ik bij de opening was van het Karwei Boutique Hotel. We kregen een mooie goodiebag mee in de stijl van de winkel met een aantal accessoires uit de nieuwe collectie. Donkere, warme kleuren dus, het tegenovergestelde van ons interieur. Er zat onder andere een groen, velours kussen bij. Groen is niet mijn kleur, maar ik dacht, het kan geen kwaad als ik het eens uitprobeer.

 

Dus huppekee, kussen op de bank gelegd en ik stond er eens een tijdje naar te kijken. Dat is niet eens zo gek, dacht ik bij mezelf. En na nog een tijdje kijken vond ik het steeds mooier worden. Dan ook maar eens de groene waxinehouders neerzetten… en wow, wat een prachtdingen zijn dat! De kleur is mooi maar zeker ook het licht dat er vanaf komt. Schitterend! Ik was er zo van onder de indruk dat ik naar Karwei bij ons om de hoek ben gereden en nog meer accessoires heb gekocht. Ik ben helemaal weg van deze groene twist. Ik zeg wel eerlijk: ik weet niet hoe lang deze groene fase duurt, maar dan is er gelukkig nog zoiets als een nieuwe collectie om opnieuw uit te proberen. In ieder geval geniet ik er nu volop van!

Foto’s bij ons thuis