Er gaat geen dag voorbij dat ik me geen nieuwe ideeën op de hals haal. Dat kan variëren van compleet nieuwe meubels tot kleine verschuivingen met accessoires. Gelukkig voor mijn man ben ik op het moment redelijk stabiel. 😉 Hierbij een update voor mezelf, om weer terug te kunnen zien wat ik afgelopen tijd veranderd heb in huis.

Vorige week de eettafel twee keer opnieuw gelakt. We willen eigenlijk onze oude, zelfgemaakt, hardhouten eettafel terug (opgeslagen) maar we twijfelen juist omdat hij zo donker is. Omdat we klein wonen bevalt het lichte hout ons. Dus dan maar de huidige eettafel twee tinten donkerder gemaakt. Ik ben er nog niet over uit of dat het gewenste resultaat gegeven heeft. In ieder geval takken met besjes gehaald en een nieuwe vaas. Staat leuker dan ik dacht, dus die houden we erin.

Mydeerartshop heeft een nieuwe serie posters/kaarten. Meteen was ik verliefd op de Pufferfish. Zie hierboven hoe gaaf hij in ons wandrek pronkt. Ik heb de poster vastgeplakt aan een glasplaat, zodat hij mooi overeind blijft staan.

De lamp naast de bank is naar boven verhuisd. Daar komt een nieuw en zonnig hoekje (druk met ideeën verzamelen bezig) en de kast staat inmiddels op de logeerkamer. De nieuwe kast is in de maak en hij wordt echt super!

Foto van Sushi tussendoor. Zo fotogeniek. 😉 En hieronder uiteraard de Jielde lamp.

Foto’s bij ons thuis