KERST MET ZARA HOME

Het is dit weekend zo druilerig en nat dat ik spontaan zin krijg in gezelligheid in huis. Gisteren hebben we een huis bezichtigd in het bos, helaas vol met scheuren en na urenlang overleg met Bart en experts besloten om het huis niet te kopen, als we al de kans zouden hebben gehad want het ging om een inschrijving. Mijn grote droom is een huis vlakbij het bos, laat staan in het bos met 5000m2 eigen bos. Man wat een lastige beslissing was dit, maar het voelde niet goed. Wat wel goed voelde was de algehele wintersfeer die er in en om het huis hing. Ook al stond het leeg, de mist zorgde voor een heerlijk behaaglijk gevoel binnen. Alsof we op vakantie waren en voor altijd konden blijven. Misschien komt het door dat huis dat ik zin heb gekregen in een rood-groene-kneuterige wintersfeer. Kerstversiering zoals je dat vroeger zag (in mijn jeugd dan, begin jaren 80). Alles was rood met groen, tuttig en totaal niet mijn smaak. Toch weet Zara Home me elk jaar dichter naar dat thema toe te trekken. Hoewel zwart-wit of in elk geval neutraal nog steeds mijn voorkeur heeft, krijg ik zin om zo’n overdreven kerst in huis te halen. Sowieso heb ik de laatste tijd zin in gezelligheid met een tikje tut. Ik wil onze zomerse meubels (lees: Marokkaanse sfeer) meer gaan combineren met de Scandinavische tuttigheid. Wat ik daarmee bedoel kan ik niet precies omschrijven maar heb heel gave moodboards gemaakt. Ik hou ze nog even voor mezelf omdat ik weleens de nijging heb om me door anderen te laten be├»nvloeden. Mijn keuzes worden het beste gemaakt wanneer ik ze met niemand deel. Of ik echt voor een rood-groene kerst ga, dat weet ik nog niet. In elk geval wil ik de gave kerstcollectie van Zara Home met jullie delen, een deel ervan dan:

24 oktober 2020 | Foto’s Zara Home