Klamboe naar zolder

Ik heb een muggenfobie. En hoewel ze zeggen dat er in de winter geen muggen zijn, zwermen ze om ons huis heen. Ik had de klamboe weggehaald vanwege het stof maar ben nog steeds verkouden dus hij mag terug boven het bed. Op zolder deze keer. Samen met Sushi heb ik hem opgehangen. Onze poes is weg van de klamboe, altijd al geweest. Ze kroop er meteen in en wilde niet meer zonder. Na het nodige commentaar van mevrouw (ze moest van de klamboe af) heb ik hem kunnen ophangen en nu hangt hij. Blij mee!

We kochten deze klamboe jaren geleden in Rotterdam. Volgens mij was het bij de klamboewinkel.nl. Inmiddels zitten ze er niet meer maar je kan nog wel online jouw favoriete klamboe bestellen. Behalve dat hij als muggenvanger functioneert, is hij super sfeervol. Als we onder de klamboe slapen voelt het alsof we in een cocon liggen. Een aanrader!

Foto’s bij ons thuis