Het is zover! De eerste kussens staan online bij Etsy (bestellen per mail kan natuurlijk ook: info@marloeswonen.nl)

Het verhaal achter de kussens: Ik zat al een tijd in mijn hoofd met een aantal ontwerpen. Toen ik prototypes ging maken kwam ik eigenlijk per toeval op een heel ander ontwerp uit. Maar ik vond ze wel erg mooi geworden. Stoer en basic met de rits voorop als speels accent en een legergroen label.

Tijdens onze reizen hebben we veel soorten stoffen meegenomen. Uit Bali, Rusland, Maleisiƫ, Cambodja, Colombia, Panama, Afrika en binnenkort gaan we naar New York. Een deel van deze stoffen zullen in de kussens verwerkt gaan worden. Op die manier krijgen de stoffen een nieuwe bestemming en het maakt de kussens extra uniek.

80% NL, 20% World. Hoe leuk is dat?

De kussens bestaan in de basis uit linnen of suedine (zacht nepleer) maar ook gebruik ik graag velours. Ik vind het belangrijk dat een kussen robuust is, daarom maak ik ze extra groot. 40 x 70 cm en 50 x 50 cm, dat zijn de gangbare maten. Maar wil je een kussen van 50 x 90 cm of juist kleiner, dan kan dat ook. Elk kussen wordt standaard geleverd met vulling. Mail me voor de mogelijkheden!

Vind de eerste kussens terug op >>> Etsy.

Foto’s bij ons thuis