La Maison Marrakech

De zomer is nog niet afgelopen maar ik ben al met onze derde trip naar Marokko bezig. Kan geen genoeg krijgen van dat land. Mijn planning is om in november te gaan of als de Riad die ik op het oog heb dan volgeboekt is, dan wordt het pas april. Maar dat we teruggaan is zeker. Mijn hart ligt daar. Niet zozeer voor het shoppen, al hebben we menig interieuritem in ons huis uit Marokko meegenomen, maar ik ga vooral voor de Riads. Als ik een type huis mocht kiezen om voor eeuwig in te wonen dan is het een zomerse Riad die zelfs in de winter – want die kent Marokko ook – altijd warm is. De Riad waar wij naartoe willen heet La Maison Marrakech en is via airbnb te boeken >>> shortcut naar de website vind je hier of volg La Maison Marrakech op Instagram voor de mooiste plaatjes van deze prachtige Riad.

Photo credits: @dewyvanbanning | rockettstgeorge.me | airbnb | Nicole Francesca – owner

21 augustus 2017