Lampie-on van Fatboy

Vorige week schreef ik toch dat Fatboy zo’n leuke collectie heeft? Ik had een blogpost geschreven over de bistro tafel Formitable. Daarna heb ik het draadloze lampje van Fatboy binnengekregen met de toepasselijke naam Lampie-on. Hij heeft namelijk wel wat weg van een lampion. Je kunt verschillende kapjes voor de lamp bestellen waardoor je jouw lamp gemakkelijk een andere look kunt geven. Naturel is hij trouwens ook erg leuk. Lekker wit, daar houd ik van.

Toch heb ik voor een kapje gekozen. Bij deze luxe-editie zitten drie koperkleurige kapjes met drie verschillende motieven. De oosterse past perfect bij de rest van ons interieur. Zo wordt deze nuchtere Lampie-on ineens een mysterieuze verschijning. Ik gebruik hem graag op de logeerkamer (waar we in de weekenden weleens slapen) want daar hebben we slechts aan 1 kant een bedlampje. Zet hem neer of hang hem op, kan allebei en is net zo leuk.

Doordat de Lampie-on draadloos is, nemen we hem makkelijk mee naar boven. Handig als leeslampje of gewoon om naar te kijken. De volgende dag nemen we hem met hetzelfde gemak mee naar beneden om even in de trapkast te gluren of in de tuin te zetten tijdens een avondje bij de haard. En wat nou het allerleukste is, is dat we het kapje in een zucht kunnen verwisselen voor een andere afbeelding. Bij de luxe-editie zit ook een vogelkooitje. Mijn nichtjes vinden die geweldig. Wanneer ze komen logeren en een bedlampje willen, dan doe ik het vogelkooitje bij het lampie on (leuk woordgrapje, haha) en zet ik de lamp bij ze in bed. Spelen met het lichtknopje vinden ze eigenlijk nog leuker. Bart vindt dat trouwens ook: lampje aan en uit en weer aan en weer uit… Toch maar aan, want dan is Lampie-on op zijn mooist.

01 maart 2018 | Foto’s M.E