Lekker slapen met Van Morgen

Als we het hebben over een dekbedovertrek dan denken we op de eerste plek meteen aan de vormgeving. Wat voor kleur zal ik kiezen en wil ik een patroon of ga ik voor een neutrale tint? Ik ben ook zo. Het eerst waar ik aan dacht toen ik een nieuwe overtrek ging uitzoeken bij Van Morgen, was de kleur. Ik twijfelde tussen een bruin met witte, die je dus op twee manieren kunt gebruiken, of vrolijke stippels. Ik ben voor die laatste gegaan, de Dotted Charm. Pas nadat ik mijn overtrek had uitgekozen ging ik verder lezen. Dat de dekbedden bijvoorbeeld van hotel kwaliteit zijn en meedragen aan een goede nachtrust. Leuk, dacht ik. Verder had ik er niet meer bij stil gestaan. Tot ik eronder kroop en hem over mijn oren trok – mijn standaard in slaap val houding. Ik ben een ietwat stugge linnen hoes gewend. Deze katoenen van Van Morgen voelt heel anders. Aangenaam fris en zacht in het gezicht. Ik ben verrast hoe ontspannen ik de nacht ben doorgekomen. In de vroege morgen voelde de stof nog steeds fris op een prettige manier. Alsof het slaapkamerraam de hele nacht open had gestaan, wat niet zo was omdat er muggen voor het glas bivakkeerden. Ik ben overgehaald met deze fijne dekbedden. Ik ga er een witte bij bestellen. Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de site van Van Morgen.

11 juni 2018 | Foto’s M.E en Van Morgen