Lemholt N’ Bergman

Wauw, waar zal ik beginnen? Voor degenen die mij op Instagram volgen is het geen verrassing dat ik weg ben van het werk van fotografe Hannah Lemholt (@honeypieliving). Wat zij maakt is puur en uniek. Ik hou van de dromerige, rauwe sfeer die ze creëert. Dat wat ik mis in ons interieur weet zij met haar kunst op te vullen. Telkens en weer opnieuw stelen haar foto’s mijn hart. Een andere creatieve persoon die ik graag volg is illustrator Sara N Bergman (@atelier54). Toen ik hoorde dat Sara en Hannah samen een collectie zouden uitbrengen was ik net een stuiterbal. Voor mij zijn kunst, accessoires, schoenen en tasjes wat een Iphone is voor de liefhebber. Als er een nieuwe is dan kan je niet wachten om er een te kopen. Ik geef toe dat ik materialistisch ben ingesteld. Er zijn maar weinig mensen die dat niet hebben. En ik ben gewoon iemand die graag spullen verzamelt die me raken. Dat ons huis daardoor vol komt te staan dat boeit me totaal niet. Lang leve de opslagbox om af te kunnen wisselen.

Sara en Hannah dus. Twee creatieve geesten die de handen ineen hebben geslagen als Lemholt N’ Bergman. Hannah fotografeert en Sara maakt er een illustratie overheen. Al een paar maanden lieten ze werk op hun Instagram pagina zien (@lemholtnbergman) en werd bekendgemaakt dat het om een limited edition zou gaan. In totaal brengen ze dit jaar 4 limited edition producten uit en ook een serie telefoonhoesjes.

  • Een kalender voor 2019. 12 sheets die op zich allemaal anders zijn maar samen 1 kunstwerk vormen. Ook als het jaar 2019 voorbij is, blijft dit een collectors item.
  • Lines; een doosje met 9 sheets met foto’s van Hannah en met de hand gesigneerde lijnen van Sara. Hierdoor is elke limited edition ook nog eens uniek.
  • Eat more art; 5 sheets met foto’s die in 2016 gemaakt zijn speciaal voor een restaurant.
  • Families; een box met 5 antieke foto’s, met de hand beschilderd door Sara.

27 november 2018 | Foto’s M.E, Lemholt N’ Bergman