Living Trend & Livsstil

Zoals ik een tijdje terug vertelde, hadden we een trip naar Denemarken gepland om een lamp van Design by us te kopen. Het plan was om in Kopenhagen naar de studio zelf te gaan om een eigen ontwerp te creëren. Maar het liep allemaal even anders. Ons verblijf in Kopenhagen werd op het laatste moment gewijzigd naar het noorden van Jutland. Jammer en ergens ook weer niet want zo vonden wij alsnog onze lamp bij Living Trend & Livsstil. Het was maar een half uurtje rijden van onze nieuwe bestemming vandaan dus hup vlak voor Aalborg eraf en met dank aan de navigatie het prachtige pand van deze leuke winkel gevonden.

Living Trend & Livsstil is gesitueerd in een typisch Deens plattelandshuis met een spierwitte gevel en overal mooie stoelen van Fermob in het gras. Eenmaal binnen werden we met open armen door Maria ontvangen. We hadden via Instagram al wat contact gehad dus het was extra leuk om elkaar eens in het echt te zien. Nog leuker was de lamp van Design by us die in de winkel stond te pronken. Liefde op het eerste gezicht was het. In het echt was (is) hij nog mooier dan op de foto.

Na een kop thee en een hoop gezelligheid zijn we verder gereden naar onze airbnb. Onderweg moest ik de hele tijd denken aan alles wat Maria ons vertelde. Dat ze deze winkel al sinds 2005 heeft bijvoorbeeld en hoe ze niets anders dan dit werk zou willen doen. Ik heb zoveel respect voor mensen die hun doel nastreven. In zekere zin doe ik dat ook, maar niet op interieurgebied. Terwijl we met onze nieuwe lamp door de bossen reden, werd het me duidelijk dat ik daar maar eens verandering in moet gaan brengen. Wordt vervolgd!

Ga je naar Denemarken en ben je in de buurt? Ga dan zeker eens bij deze leuke winkel langs: Living Trend & Livsstil, Nibevej 142 9200 Aalborg.

Foto’s me