Maak je huis klaar voor kerst met H&M home

Ook dit jaar heeft H&M home weer zijn best gedaan om voor jou een wintercollectie samen te stellen zodat je het huis klaar kunt maken voor de feestdagen… En erna. Deze collectie van H&M home die vooral gericht is op Kerstmis, kan namelijk ook goed buiten de feestdagen worden gebruikt. Met een hoop basic dessins in de collectie kan je de accessoires het hele jaar door gebruiken. Maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ik ze het leukste vind om nu in december in huis te halen. Wat een plaatjes van H&M home, ik krijg al helemaal zin in zo’n bladeren dekbed om er vervolgens de hele dag in te blijven liggen. Ontbijtje erbij (en lunch + snacks) filmpje op… Wat wil je nog meer? Over een paar dagen hebben we sinds heel lange tijd een weekje vrij en ik kan me best vinden in het in-bed-blijf idee. Het ziet er schitterend uit, vind je niet?

Sinds een paar maanden kan je bij H&M home ook terecht voor douche artikelen en geurstokjes. Ik heb zelf alleen de shower oil en body oil en ik ben er zowat verslaafd aan. Het is o.a. gemaakt van soja en heeft een heel prettige werking op de huid. De olie blijft namelijk niet vet en trekt snel in. Ideaal vind ik dat. Bij ons is de badkamer in de winter behoorlijk fris (verwarming gaat pas na het douchen aan, zit een strategische volgorde in) en als ik dan onder de douche uitkom, dan wil ik snel snel snel mijn benen insmeren en nog sneller in mijn kleding schieten. Het schiet dan niet op als je een te vette olie hebt die er uren over doet voordat hij is ingetrokken.

 

Deze rode strikjes vind ik zo ontzettend leuk. Vooral omdat ze van die leuke metalen bolletjes hebben. Als ik ze zie dan moet ik aan designer schoenen hebben (heb ze in de kast staan) waardoor ik ze nog leuker vind. Hoe meer ik naar de rode accessoires kijk, hoe leuker ik het ga vinden. Volgens Bart zit ik in mijn cocoon-modus, omdat we bijna vrij hebben. Alles moet leuk en gezellig zijn. Deze vakantie willen we thuis zijn en ontspannen.

Heb ik je al een beetje kunnen overtuigen met bovenstaande sfeerbeelden? Geweldig toch? Ik vind het een heerlijke mix van traditioneel rood-groen in een nieuw jasje. En wat je hierboven ziet is slechts het topje van de collectie. H&M home heeft nu namelijk ook handdoeken in een warme, donkergroene tint. Dat spreekt mij persoonlijk nog het meest aan. Overal in huis is het wit of zwart, maar groen blijft terugkomen. Ons servies bevat ook veel groene stukken. Ik vind het tijdloos. Dus mocht je nog een leuk accessoire voor in huis zoeken, dat met de feestdagen te maken heeft maar ook daarna goed bruikbaar is, kijk dan eens opĀ HM.com!

12 december 2017 | Foto’s H&M home