Matraskussens

Helemaal blij zijn we met onze nieuwe bank. We missen geen extra zitplek, maar ik heb wel een teveel aan inspiratie. Dan zit ik op de bank met een theetje en dan kijk ik zo eens om me heen wat er allemaal anders zou kunnen. Een loveseat bijvoorbeeld. Gewoon, omdat het cozy is. En als ik dan een loveseat wil dan kan ik een hele mooie van 900 euro kopen, of ik maak er eentje die ik later ook nog in de tuin kan gebruiken. Terwijl ik me dat bedenk, herinner ik me de matraskussens die ik afgelopen zomer tegenkwam. Ik had helemaal geen intentie om echt een loveseat te maken, maar hoe meer ik erover nadenk, hoe serieuzer het idee wordt. Dus ik op internet naar matraskussens zoeken, laat ik nou net heel mooie tegenkomen, beter nog dan die ik in gedachten had. Ik zie mijn zelf samengestelde bankje al helemaal voor me. Heb je ook een soortgelijk idee maar weet je nog niet wat voor kussen je kan gebruiken? Dan heb ik hierbij 3 tips voor je:

Madam Stoltz heeft heel mooie vintage look matraskussens in heel veel soorten dessins en maten. Ze zijn onder andere bij Deens te koop:

Een dikkere variant matraskussen verkopen ze bij Household Hardware. Tot vorig jaar waren ze er in gezellige bonte dessins zodat je een zomers boho sfeertje kon creƫren. Helaas nu alleen nog in neutrale tinten. Jammer, aangezien er steeds meer kleur in de Hollandse woonkamers komt en ik uitgerekend deze wilde bestellen. Maar, ze combineren de matrassen wel als vanouds met kleurige kussens, dat compenseert.

Ook bij kamer26 kan je terecht voor dezelfde, neutrale kussens. De keuze is groot en de tips hoe de kussens te combineren vind ik persoonlijk erg prettig. Mooie styling! Ik denk, ook al wilde ik kleur, dat ik toch voor neutraal ga. Het lichtgrijze zal mooi bij onze beige bank staan. Wordt vervolgd…

23 januari 2019 | Foto’s Madam Stoltz, Household Hardware, Kamer26

2019-01-23T19:46:42+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.