Meer pit met IXXI

De laatste tijd ben ik een beetje uit m’n hum. Ik kan mijn draai niet vinden omdat we nog steeds naar een nieuw huis aan het zoeken zijn maar niets kunnen vinden. Zoveel ideeën en spullen maar te weinig ruimte om ze op die manier uit te stallen hoe ik het graag zou willen. Een ander punt waar ik mee zit, is dat ik pit mis. Wit en natuurlijke materialen is een heel mooie basis maar in mijn geval moet ik ervoor waken dat het niet te soft wordt allemaal. Om je een voorbeeld te geven: Ik draag naaldhakken van 11 cm en leren rokken. Dat wil ik op een bepaalde manier in ons interieur terugzien. Ik wil mezelf herkennen als ik binnenstap.

Toen kwam er ook nog eens een IXXI in het spel. Ik wil al zo lang een mooie IXXI hebben. Voor wie mijn blogpost al langer bijhoudt, weet dat ik weg ben van het oude vogelbehang (uit de kunstcollectie van IXXI) en de bananenplanten. Ik keek zowat drie keer per week op de site van IXXI om de afbeeldingen op mijn manier uit te vergroten. Je kan namelijk zelf uitsnedes maken of je eigen foto’s uploaden om er zo een uniek kunstwerk van te maken. Mijn handen jeukten om ermee aan de slag te gaan!

Dus wat doe je dan? Laat je het bij ideeën of ga je nu met al die inspiratie aan de slag? Dat laatste dus. Ik word loei chagrijnig als ik mijn draai niet kan vinden. Bart slaakte een zucht van verlichting toen ik de wanden leeg begon te halen, alle accessoires aan de kant schoof en na een dag alles opnieuw ging indelen. De sfeer veranderde op slag toen de twee IXXI dozen binnenkwamen. En terecht. Moet je eens zien hoe mooi ze zijn geworden!

De print van de Japanse dame vond ik in de Vogue. Daar wilde ik iets naast hebben wat er goed bij zou passen. In de kunstcollectie van IXXI vond ik het vogeltjesbehang waar ik al sinds afgelopen woonbeurs naar verlang. Het was liefde op het eerste gezicht met deze print en nu hebben we hem (vreugdesprongetje). Ik vind ze persoonlijk waanzinnig goed bij elkaar passen en ze geven de woonkamer net dat beetje pit waarnaar ik op zoek was. Ik ben dik tevreden met het resultaat. Als we hier nog een jaartje langer blijven wonen, vind ik dat helemaal niet erg.

Meer over IXXI: Met IXXI maak je eenvoudig een persoonlijke wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Kaarten kunnen gemakkelijk worden gewisseld of aangevuld zodat je interieur up-to date blijft! De mogelijkheden zijn eindeloos. Upload je eigen foto’s of vind de mooiste beelden in de collectie van IXXI met partners als Disney, Van Gogh Museum en Getty Images. IXXI is verkrijgbaar vanaf € 24,50. IXXI wordt geprint op Synaps, dit is hoogwaardig synthetisch 300 grs. papier met een matte uitstraling. De kaarten zijn 0,33 mm dik, kreukvast, vochtwerend en UV bestendig.