Meester Design Store

Vandaag een ontzettend leuke dag gehad bij de interieurwinkel Meester Design Store in Zwijndrecht want ik mocht de winkel opnieuw inrichten. Schuiven, ruimen en indelen met de spullen die er al waren plus de nieuwe voorjaarscollectie van o.a. Urban Nature Culture en HK living een mooie plek geven. Ik had thuis al honderd keer bedacht hoe ik dat kon doen, maar uiteindelijk heb ik het heel anders gedaan. Zo gaat dat bij mij; ik doe alles op gevoel en niet op planning. Daardoor is er wel een heel leuke ruimte ontstaan. Zo gaaf!

VOOR ↓↓↓ NA

Het was voor mij de eerste keer dat ik zo’n klus mocht doen dus ik droomde er al de hele week over en vanmorgen was ik om 05:00 klaarwakker. Om 07:15 werd ik zowat gek van het wachten dus ik was stipt op tijd op locatie aanwezig. Het zonnetje scheen vandaag, heerlijk weertje, dus extra veel zin om aan de slag te gaan. Mijn handen jeukten!

De eerste keer dat ik bij Meester Design Store was, viel me op dat er weinig met de entree gebeurde. Er was een grote open ruimte die veel beter ingedeeld kon worden. Dus hup, tafel naar de andere kant van de ruimte en de leuke rieten bankjes eraan om een huiselijk gevoel te creëren. Aan de andere kant alle kleding die ze sinds een paar weken verkopen zodat elke productgroep overzichtelijk bij elkaar staat. De meiden van MDS waren zelf al begonnen aan een pashokje met donkergroene gordijnen en er komt nog een grote XXL ronde spiegel van House Doctor tussen de kledingrekken. Deze spiegel meet maar liefst 110 cm in doorsnede! Die wil ik voor in een nieuw huis. Hup, op de wishlist erbij.

Ik vond het erg leuk om met de bestaande spullen een nieuwe indeling te maken. Veel van de producten zouden zo bij ons thuis kunnen staan, anderen zou ik nooit kopen. Het grappige van zo’n dag als vandaag, is dat je op een heel andere manier naar een product kijkt. Het gaat er niet om dat je alleen de spullen die jij leuk vindt mooi kan neerzetten, het is juist de uitdaging om de spullen waar je niets mee hebt goed voor de dag te laten komen. Want voor de klanten kan het juist datgene zijn waar ze al zo lang naar zochten. Veel geleerd dus vandaag en zeker voor herhaling vatbaar. Mocht je in de buurt van Zwijndrecht zijn, kom dan eens langs. De koffie met wat lekkers staat er altijd klaar!

Meester Design Store

Burgemeester de Bruïnelaan 52

3331 AG Zwijndrecht

WO – VR 10:00 – 17:00

ZA            10:00 – 16:00

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Woon je ver en heb je toch iets leuks gezien? Bestellen kan ook per mail en dan worden de producten gewoon naar je toegestuurd! 🙂