Memo op je laptop; Tentickers

Boven op zolder hebben we een deur geverfd met krijtbord verf. Hartstikke leuk natuurlijk, je kan er van alles op schrijven en met een simpele beweging weer uitwissen. Jammer alleen dat we niet zo veel op zolder komen. Beneden hebben we geen plek voor een groot krijtbord, dus toen ik de krijtbord sticker voor een laptop bij Tenstickers zag, was dat een uitkomst. Hij werd met een paar dagen bezorgd en je plakt hem gemakkelijk op de buitenkant van de laptop. Je kan er memo’s op schrijven zoals bijvoorbeeld een afspraak die je niet mag vergeten of een bericht voor het thuisfront dat je even snel boodschappen bent gaan halen.

Mocht je nou wel ruimte overhebben in huis dan zijn er nog tal van andere krijtbord stickers bij Tenstickers te vinden. De weekplanner staat hoog op mijn lijst voor een nieuw huis. En de dino zou dan in een logeerkamer komen. Huisjes, sterren, poezen of een krijtbord op de koelkast. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Maar dat is nog niet alles. Tijdens het scrollen door de website zag ik dat je ook je eigen muursticker kunt ontwerpen. Denk aan een vakantiefoto of een kindertekening XXL op de muur. Gaaf toch? Het lijkt mij waanzinnig. Stel nou dat je niet het creatieve gen hebt meegekregen om zoiets zelf te ontwerpen, geen zorgen, er zijn echt duizenden kant en klare muurstickers te verkrijgen bij Tenstickers die je in bijna elk gewenst formaat kunt bestellen. Er is zelfs zoveel dat je elke keer weer iets nieuws tegenkomt. Dit zijn mijn favorieten:

Ook nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de website van Tenstickers.nl