Merci Paris vanuit je luie stoel

Afgelopen tien jaar kwamen we zo’n 3 keer per jaar in Parijs, voornamelijk om te winkelen en dan met name bij warenhuis Merci. Afgelopen kerst waren we er weer en hebben we e.e.a. voor in huis gekocht. Heerlijk was het om een dag rond te struinen in dit warenhuis en natuurlijk ook in de straten van Parijs. Elke keer dat we thuis komen heb ik steeds weer het gevoel dat we iets vergeten zijn mee te nemen uit Parijs. Sinds een paar jaar is het al mogelijk om online te bestellen maar dat heb ik deze keer voor het eerst gedaan.

Vanuit mijn luie stoel heb ik schandalig groot ingekocht en met een week was het in huis. Ik mis de sfeer van de luxueuze stad die bij Merci hoort en het drukke verkeer en de crêpes op een rustig achteraf terrasje. Alle spullen die we bij Merci kochten dragen de herinneringen aan onze trips naar Parijs. Maar shoppen vanuit huis scheelt een hoop geld en wetende waar het vandaan komt maakt het bijna net zo leuk. Hoe dan ook, ik heb de spullen een plek in huis gegeven en een mooi behangetje uitgezocht voor een nieuw project. Dat wordt dus weer opnieuw een bestelling plaatsen bij Merci.

18 april 2018 | Foto’s M.E, Merci