Mini metamorfose huiskamer

We zijn druk geweest in de slaapkamers. Bedden zijn vervangen en accessoires zijn veranderd. Beneden ziet het er ook anders uit. Ik was de woonkamer zat. Het lounge gedeelte van de bank is naar zolder gegaan. De salontafel naar de opslag. Daardoor hadden we ruimte voor de Vitra RAR schommelstoel. Ik blij. Bart blij. Alleen nog even een nieuwe salontafel scoren. Ik had een vintage space age tafel op het oog Рik wil hem nog steeds Рmaar Bart keek zo vies toen hij hem zag dat ik me serieus zorgen maakte. Misschien maar een keer niet mijn mening doorvoeren? Dus ik heb iets heel anders gekocht. De table tray klassieker van HAY en dan de hoge variant in het zwart. Moest even wennen. Ik wilde meer vintage in huis. Toch vind ik hem leuk staan. Over de bank hadden we nog steeds de witte Ikea hoes. Nou, die kwam echt mijn neus uit. Ik heb 2 nieuwe spreien gekocht, ook van Ikea, en daar ben ik erg blij mee.

Inmiddels heeft de table tray plaats gemaakt voor het vloerkussen uit Marokko. Ik ben nog steeds op zoek naar een nieuwe salontafel. Tot die tijd werkt deze prima en hij staat leuk. Afgelopen week hebben we meerdere malen de lamp naast de bank vervangen. We hadden een booglamp in de dump gekocht, toen we thuiskwamen bleek het niet degene te zijn die we hadden gekocht. Deze is veel groter maar ook mooier. Hij staat nu in de box te wachten tot we er plek voor hebben. Zo blijf je bezig.

20 juli 2018 | Foto’s M.E