De moderne bohemian stijl maar dan in het wit, ik ben er gek op. We hebben tijdens onze reizen prachtige kleden, kussen en andere woonaccessoires meegenomen waardoor je zo’n prachtige bohemian mix krijgt. Helaas heb ik niet het lef om alles door elkaar te gebruiken, omdat ik er snel onrustig van word. Beetje bij beetje ga ik proberen om op een rustige manier deze stijl in huis te creĆ«ren. Hieronder mijn favoriete inspiratiebeelden:

Foto’s via findingshibusa.com | spdrspdr.com | Marcella Kaspar | Chapar.co > aanraders om te volgen!

2017-10-13T21:38:24+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.