NA DE SAMENWERKING

De afgelopen jaren heb ik heel wat samenwerkingen gedaan. Alleen producten waar ik achter stond en waarvan ik dacht dat het goede producten zouden zijn. Soms was ik enthousiast en soms bleek een product na een maand of twee tegen te vallen. Nu een paar jaar verder krijg ik nog steeds vragen over de producten die ik heb uitgetest en vooral ook de vraag: Bevalt het nog steeds?

Om eerlijk te zijn heb ik veel producten verkocht omdat het huis stampvol kwam te staan, dus niet van elk item weet ik hoe ze op langere termijn zijn. Maar een hoop fijne producten heb en gebruik ik nog steeds. Het leek me daarom leuk om een aantal van die producten met jullie te delen. Ik heb niet gekozen om accessoires te beoordelen omdat deze smaak gebonden zijn. Hierbij 5 producten die in een doorsnee huishouden gebruikt worden:

Om te beginnen was daar de Emma matras in 2017. Ik was sceptisch, een website waar maar 1 soort matras werd verkocht, kan dat wel goed zijn? We hadden destijds geen nieuwe matrassen nodig dus ik twijfelde of ik een review wilde doen. Uiteindelijk heb ik het wel gedaan en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog blij mee. Ja. Hij is dus goed bevallen en bevalt ons nog steeds. Het schuim is misschien een pietsje zachter geworden maar het heeft niet zijn vorm verloren. De matras ligt voor 95% nog steeds hetzelfde als 4 jaar geleden en we slapen er elke nacht op. Ik wil niets anders meer.

De topper van Emma was hem voor ons dan weer net niet. Hij was te zacht aan de ene kant en te mwa aan de andere kant, kwestie van smaak, en doordat ik nogal draai in mijn slaap, schoof ik ’s nachts de topper van de matras af. Daarom hebben we hem weggedaan.

Het Emma kussen echter gebruikt Bart nog steeds, hij had altijd last van zijn nek en dit kussen heeft een hoop pijn weggehaald. Het kussen is nog steeds in vorm en niet smoezelig. De hoes kan je namelijk wassen, ideaal. Ik slaap zelf liever op een nagenoeg plat kussen, 1 cm ofzo. I.v.m. een schouderblessure lukt het me niet om kussens uit te testen. Maar Bart wel en aangezien hij heel kieskeurig is met hoofdkussens, is ook het Emma kussen een blijvertje.

Een paar jaar later kregen we de basic matras van Eve sleep om te testen, voor onze logeerkamer. Hoewel we er niet elke nacht op slapen heeft Eve sleep hetzelfde comfort als de Emma matras. Logees zijn altijd uitgerust en dik tevreden met de matras. Vind ik belangrijk, dat ze goede herinneringen aan de sleepovers hebben.

Van de slaapkamer naar de keuken. In 2019 kreeg ik de koekenpan Fissler SensoRed in de Blogbox via Kookpunt om te testen. Mooi rood is niet lelijk en een goede pan is nooit weg. Ik kan kort en bondig zijn over dit product. Ik gebruik hem elke dag (Bart en ik hebben onze eigen pannen omdat ik niets lust en geen smaken door elkaar wil) soms gebruik ik de pan 2 x per dag. Hij gaat minimaal 4 x per week in de vaatwasser en natuurlijk was ik hem ook nog met de hand af. Nog steeds is hij als nieuw, bakt onwijs goed met olie en boter en pannenkoeken bak ik zelfs zonder toegevoegd vet. Ik denk dat het wel genoeg zegt als ik je vertel dat we er extra pannen bij gaan kopen.

De loungestoel van Karup Design. Onwijs leuk en mooi van kleur, super service ook. Helaas was het design niet voor elke bezoeker geschikt. De riem waarmee een rol bij elkaar gehouden wordt was binnen twee maanden gebroken en de voering scheurde. Van andere meiden weet ik dat ditzelfde zitmeubel bij hen nog steeds intact is dus misschien hebben we net pech gehad. We hebben hem nog wel want dit zitmeubel kan je namelijk ook als lounge matrassen gebruiken dus als we er ruimte voor hebben, gebruiken we de stoel als ligbed.

De stofzuiger van Sauber. Sja, dat was een dingetje. De zuigkracht was super en hij hoefde niet uren op te laden. Maar… Grote maar. Het opvang reservoir werd ronduit smerig en dat werd nog erger nadat we hem afwasten. Binnen een jaar was hij onherstelbaar kapot gegaan doordat mijn lange haar overal in terecht kwam. We hebben hem weggebracht naar het afvalbrengstation en dat was het einde van de samenwerking. Ik heb destijds mijn blogpost aangevuld met eerlijke informatie over het langere gebruik van de stofzuiger.

Ik hoop dat je er iets aan hebt. Wil je weten hoe een ander product bevallen is? Ik hoor het graag!

12 april 2021