Het zal geen verrassing voor je zijn dat ik fan ben van natuurlijke materialen en neutrale kleuren. Ik hou van (veel) wit en hout, raffia en wol. Je kan er zo’n heerlijk neutrale basis mee vormen en aanvullen met allerlei soorten accessoires. Eigenlijk past alles.

Ondanks dat, moet ik eerlijk toegeven dat het weleens oppassen is dat het niet saai wordt. Te veel wit kan weleens kil overkomen, zeker nu de herfst voor de deur staat. Om die kilte te doorbreken kan je accessoires van natuurlijke materialen toevoegen, zoals zo’n leuke Balinese lantaarn van bamboe of een vaas met droogbloemen. Verschillende soorten eetkamerstoelen zorgen voor een speels effect, vooral als je de eetkamerstoelen varieert van wit tot zwart en van strak staal tot romantisch rotan. Mogelijkheden zat, maar wat echt iets toevoegt, is een goed kussen.

Ik heb voor dit gave Zuiver kussen van Eyoba gekozen. Het is gemaakt van raffia en wol en lekker robuust. Het kussen heeft een “volwassen” uitstraling die het interieur een stoer tintje geeft. Super blij ben ik ermee! Dit kussen is er in 3 mooie kleuren, alle drie te koop bij Eyoba!

Wil je juist een strakker design of een knalkleur? Of ben je op zoek naar een ander accessoire in huis? Neem dan snel een kijkje opĀ www.eyoba.nl. Ze hebben er al het mogelijke dat je op interieurgebied kan voorstellen, zoals klokken, kussens, vazen, plaids, kaarsen, en ook grotere meubels zoals eetkamerstoelen, bankstellen, kasten… Bij Eyoba hebben ze eigenlijk alles om van je huis een aangenaam thuis te maken.

Foto’s bij ons thuis, kussen via Eyoba.nl