NOO.MA

We willen onze woonkamer veranderen. Muren verven, andere vloer, nieuwe bank. We hebben al een fauteuil van Gervasoni aangeschoven maar het voelt nog steeds niet compleet. Misschien is de sfeer te veel doorgeslagen naar het naturelle, te veel plantaardige materialen, of misschien te veel gelig hout. Ik ben er nog niet over uit wat het is dat ik anders wil. In elk geval gaan we de muren niet verven, een nieuwe vloer komt er ook niet want deze is eigenlijk nog goed en ach, de bank, daar gooien we gewoon weer een nieuwe sprei overheen. Maar toch wilde ik iets erbij hebben waardoor het geheel moderner zou worden. Iets straks. Iets zwarts.

Onlangs werd ik benaderd door het Poolse NOO.MA of ik een samenwerking met ze wilde doen. De Ande Side Table had meteen mijn aandacht. Modern, strak en zwart. Ik zei dus ja. Waarom ook niet? De tafel kan makkelijk onder de bank worden geschoven zodat je een handige bijzetter hebt voor luie momenten. Heb hem inmiddels een week uitgeprobeerd en hij doet het prima. Serieus. Na een drukke dag plof ik op de bank, zet een serie op, plaats mijn drankje op het tafeltje en ik blijf zitten waar ik zit, totale overgave en in de zen modus. Hoef niet meer te bukken om iets van de salontafel te pakken, ook geen moeilijk gedoe meer met een bord op schoot. Ik vind deze bijzettafel een aanwinst voor ons interieur. Ben er heel blij mee en we zijn meteen een stapje verder naar een modernere woonkamer.

Van 28-07 t/m 01-08-2021 krijg je 10% korting op de totale collectie van NOO.MA inclusief sales. Wil je er gebruik van maken, gebruik dan de kortingscode: MAR10

Nog wat weetjes over NOO.MA: Ze zijn een fris, Pools bedrijf dat jonge ontwerpers de kans geeft tijdloze meubels te realiseren. Deze meubels worden met veel zorg en voornamelijk door plaatselijke bedrijven vervaardigd. Zodra je een van de producten hebt besteld, krijg je automatische updates van waar je pakket zich bevindt. Mijn pakket zou binnen een week komen en was er al met twee dagen, vertrouwd met UPS, ze streven er namelijk naar om zo snel mogelijk jouw bestelling af te leveren. Service is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van NOO.MA, zo ook de omgang met het milieu. Plastic is een no-go, wanneer het niet hoeft wordt het absoluut niet gebruikt. Eco-vriendelijke productie. Overal worden bossen gekapt zodat we het hout voor onze levensbehoeften kunnen gebruiken. NOO.MA wil de natuur iets teruggeven. Voor elk meubelstuk dat verkocht wordt, wordt er een stuk bos terug geplant. Dat blijft een mooi initiatief. Ik hou ervan wanneer bedrijven vooruit denken.

28 juli 2021 | Foto’s M.E