Op stap met 24bottles

Ik heb van die handige warmhoudbekers in de auto. Dat is prettig voor het dagelijkse woon-werkverkeer maar minder gebruiksvriendelijk als je wat later op de dag een kop thee (of koffie) zou willen. Daarom heb ik nu standaard de thermofles van 24Bottles bij de hand. Toen ik hem net had vond ik het vooral leuk om hem voor de kick mee te nemen omdat hij er zo hip uitziet. Maar ik merkte al snel dat hij echt handig is. Als hij niet in de keuken staat te pronken, heb ik hem eigenlijk altijd bij me.

Tijdens bijvoorbeeld een dag shoppen. Want als ik uitgebreid ga winkelen dan heb ik geen tijd om ergens op mijn gemak iets te drinken. Die rust gun ik mezelf niet. Ik loop standaard als een losgeslagen fashionista door de stad van winkel naar winkel. Bij mijn favoriete kledingwinkel¬†drink ik tijdens het passen en babbelen een glaasje citroenwater en ik haal bij de bakker een los broodje. Die eet ik op voordat ik bij een volgende winkel ben. That’s it.

Je kunt je denk ik wel voorstellen hoe ik me na zo’n enerverende dag shoppen voel. Een opgave is het om er leuk uit te zien (mijn man noemt dat een smoes, voor mij is het bittere ernst). Hoe dan ook. Hoe fijn is het om dan in je auto te stappen en een kop sterkte thee voor jezelf in te kunnen schenken voordat je terug naar huis rijdt? Het is een routine voor me geworden. En niet alleen als ik ga winkelen, ook als ik met manlief een stuk langs zee ga lopen, gaat de thermo van 24Bottles mee.

Laatst hebben we fietsen gehuurd in de omgeving waar we willen gaan wonen om de dorpen te verkennen. Fietsend doe je veel meer indrukken op dan in de auto. Omdat we de omgeving nog niet kenden en geen flauw idee hadden waar de restaurantjes of supermarkten zaten, hadden we een picknickmand samengesteld met ook weer de thermofles erbij. Ik kan hem iedereen aanraden die net als ik altijd iets warms bij de hand wil hebben.

Meer over 24Bottles: Het Italiaanse merk is in 2013 ontstaan met de missie om onze planeet van overtollige plastic flessen te ontdoen. 24Bottles biedt een scala aan herbruikbare, lichtgewicht stainless steel flessen aan die behalve makkelijk in het gebruik, voorzien zijn van een hip design. Ik hoor je denken: Leuk dat ze het milieu willen ontlasten maar zo’n flesje maken gaat ook niet vanzelf. Waar. Het is vrijwel onmogelijk om het milieu niet te belasten, daarom wordt 1% van de jaarlijkse omzet gedoneerd aan onze planeet. 24 uur, zeven dagen per week werken aan een gezondere omgeving voor ons allemaal staat bij 24Bottles bovenaan.