Leuk dat je op mijn site kijkt!

Omdat de tijd voorbij vliegt en er in een korte periode veel kan veranderen – wat ik vaak weer vergeet – ben ik deze blog gaan bijhouden. Het is voornamelijk voor mezelf bedoeld, zodat ik kan terugkijken op stukjes uit mijn leven, die meestal over wonen, lifestyle en reizen gaan. Maar ik vind het ook leuk om jou te inspireren en op de hoogte te houden over alles wat nieuw is op interieurgebied.

◊◊◊

Een paar feitjes over mij. Ik ben zo’n gevalletje “kan niet stil zitten” en ben altijd met allerlei projecten in de weer. Interieur betekent veel voor me. Voor mij geldt letterlijk: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ik kan niet tegen troep, al is het bij ons echt niet altijd netjes aan kant. Frutsels en te veel prulletjes vallen bij mij ook onder troep. En als er iets niet naar mijn zin staat dan slaap ik niet tot het goed is. Eigenlijk ben ik er altijd mee bezig. Op mijn werk, in de auto, tijdens het boodschappen doen of hardlopen. Ik bedenk me altijd hoe het anders of beter kan. Het gaat automatisch. Daardoor wissel ik nogal eens. Meestal is ons interieur een combi van design, Scandinavisch, Marokkaans, hout, oud en veel wit. Kleur zal je bij ons niet snel zien. Ik word er onrustig van. Al doe ik de laatste tijd erg mijn best om een vleugje vrolijkheid toe te voegen.

Mijn motto: Inspiratie opdoen bij anderen is goed, maar blijf altijd bij je eigen stijl. Het is leuk om jezelf in je interieur terug te zien, en niet een ander.

X Marloes