Maart is voorbij gevlogen. Het begon wat minder rooskleurig allemaal. Onze poes Megs werd geopereerd aan een tumor in haar mond, maar dit is gelukkig heel goed gegaan en ze herstelt snel. Ik heb zelf 4 weken aan de medicatie gezeten, en ook dat is goed gekomen. Poes en Poes zijn blij (mijn koosnaam binnen de familie).

Voor en na foto:

Mijn Chinese collega kwam met de lachwekkende app MSQRD, je kent hem wel. De app waarmee je jezelf of anderen allerlei soorten gezichten kunt geven. We hebben zowat in onze broek gepiest van het lachen. Heerlijk moment om te onthouden! Thuis nog even met de poezen op de foto geweest.

Heb twee avonden naailes gehad en heb mijn eerste handgemaakte kussens op Etsy gezet en meteen al 2 orders binnen. Ik mag twee custom-made kussens maken (↓). Natuurlijk moet ik er voor de rest nog mijn draai in vinden en ik wil niet meteen de wereld spammen met mijn creaties. Ik neem de tijd en geniet van het niets hoeven.

Afgelopen weekend hebben we een Marin-dag gehad en zijn we met ons 2,8 jarige nichtje pannenkoeken wezen eten. Daarna ook nog naar de kinderboerderij geweest en uiteindelijk helemaal moe weer thuisgekomen. Dit was voor ons het hoogtepunt van deze maand! (ik plaats geen foto’s van deze heerlijke dag, omdat ik wil dat ze zelf beslist of ze op Internet komt of niet)

Namens Eyoba heb ik een mooie weggeef-actie gedaan en de winnaar wordt morgen bekend gemaakt! Ik ben erg dankbaar voor het tafeltje van Woood en we gebruiken hem veel. Indien je niet gewonnen hebt > hij is niet schrikwekkend duur en echt zo’n aanrader. Ik zou hem kopen als het qua financiën lukt.

Ook werd mijn vader deze maand 65 jaar en dat hebben we met een klein groepje gevierd. Wanneer hij officieel met pensioen gaat zullen we hem flink in de watten gaan leggen. En zo ben ik tweede paasdag ook door mijn schoonmams in de watten gelegd. Ze maakt een heerlijke appelflap voor me. Bedankt voor deze mooie maand, op naar April!

Foto’s bij ons thuis