Dan eindelijk een update over het eerste deel van onze vakantie; Panama. Na het opnieuw overwinnen van mijn vliegangst, met een oom en tante in de business class en mijn ouders in de comfort stoelen, dachten we allemaal dat we een goed begin van de vakantie te pakken hadden. Eenmaal in Panama Stad stonden we voor een dicht hotel. Mocht je plannen hebben om naar The Panams Boutique hotel te gaan, denk daar dan nog een extra keer over na. Stonden we dan, in het donker, in een niet al te fijne buurt. Na een aantal telefoontjes zijn we naar een cheap hotel in de buurt gelopen. Slechte bedden, 35 graden op de kamer en weinig tot geen voorzieningen. Maar, dat heeft de pret niet mogen drukken. De volgende dag zijn we naar de Embera Indianen geweest en dat was geweldig!

De volgende dag zijn we Panama Stad in gegaan en daarna doorgevlogen naar Caribisch Bocas del Toro. Wat een geweldige aankomst was dat! Auto’s op het dak en met veel enthousiasme naar hotel Tropical Suites gebracht. Een geweldige plek aan het water, midden in het centrum en toch rustig. Ontbijten kon in de aangrenzende restaurants. We hebben van alles bezocht, voornamelijk met de watertaxi’s maar ook per quad via The Flying Pirates. Een aanrader!!!

Explore Isla Colon and Bocas del Toro with The Flying Pirates, quad riding on your own! It’s a wild road, so be prepared of mud and a bumpy road…

Panama is echt een geweldig land. Mooie natuur en vriendelijke mensen. Ik zou er zo weer naartoe gaan! Dus wie weet…

– Alle foto’s zijn van mij, svp niet zonder mijn goedkeuren gebruiken –