PASHOKJE IN HUIS

Was toe aan een pashokje in huis, iets wat al heel lang door mijn hoofd gaat en nu was het moment dat ik bij mezelf dacht, ja, koop toch dat pashokje. Ik kocht er meteen twee, leuk om naast elkaar te gebruiken. Voor een relatief klein prijsje kan je al een beugel aanschaffen die je aan de muur en het plafond vastmaakt. De grotere kostenpost zijn de gordijnen om eraan te hangen. Omdat mijn budget deze maand iets minder royaal was, heb ik gekozen voor een bovenlaken van 240 x 270 cm (Zara home) die ik doormidden heb geknipt en waarmee ik verder niets heb gedaan. Aan het bovenlaken zit namelijk een omgezoomde rand waar de rail van het pashokje precies doorheen gaat. Klaar! En dan nu de vraag: Wat heb je eraan? Helemaal niets, maar ik vond het gewoon leuk.

18 mei 2020 | Foto’s M.E