Posada van The Joshua Tree House

Hier zijn we al volop bezig met het uitzoeken van de zomervakantie. Er staan op het moment 3 bestemmingen op onze wishlist waarvan we er sowieso eentje gaan boeken. Tenzij er een nieuw huis om de hoek komt kijken maar daar geloof ik eigenlijk niet meer in. Het is bijna 4 jaar geleden dat onze zoektocht begon. Ik geef het op. Pff, ik ga veel liever op vakantie. Naar Posada bijvoorbeeld, een huis waar je een kamer kunt boeken via Airbnb, ingericht door het creatieve stel Sara Combs and Rich Combs  Deze woning ligt aan het Saguaro national park in Tucson, Arizona waar je je vrije uurtjes kunt doorbrengen op het patio dakterras of op een kussen in de outdoor bios. Het filmdoek valt weg tegen de cactusbossen en roze grond. In de omgeving is er van alles te bekijken. Koken is het beste om zelf te doen, elke kamer heeft een eigen keuken om je op je kookkunsten uit te leven. Ik stel me zo voor dat hier een vrije week doorbrengen als een oase voelt. Ik word zen van het idee alleen al. Lange indie-jurken mee, slippers aan en gaan!

06 januari 2020 | all photo’s from https://thejoshuatreehouse.com/tucson/