PRINTS FOR SALE!

Mijn Etsy shop is online! Ontzettend leuk en spannend om mijn prints ook via die weg te verkopen. Etsy is een betrouwbaar en veilig platform waar handgemaakte items worden verkocht. Je kan er met de gebruikelijke betaalmethodes afrekenen en dan stuur ik het product naar je toe. Liever direct bij mij bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me in dat geval een berichtje via Instagram of email: info@marloeswonen.nl

Via deze link kan je mijn items shoppen: https://www.etsy.com/nl/shop/marloeswonen en misschien ook leuk om te weten is dat ik de prints nu ook per stuk verkoop. Hier kwam veel vraag naar en wie ben ik om daar niet naar te luisteren? Om diezelfde reden ga ik ook grotere posters maken, ik hou je hierover op de hoogte.

Een set bestaat uit 9 prints, ook zijn ze los te bestellen. Omdat er nog zoveel gave ideeën in mijn hoofd zitten wil ik telkens nieuwe ontwerpen toevoegen. Binnen Nederland zijn de verzendkosten gratis maar voor België moet ik een kleine bijdrage in de verzendkosten vragen. Woon je buiten Nederland of België? Geen probleem, stuur me een berichtje en ik regel het.

Ik ga werken in blokken van 1 tot 2 weken. Dat houdt in dat ik bij elk product een datum plaats waarop het product gemaakt en verzonden zal worden. In verband met de huidige lockdown duurt het langer voor ik mijn materiaal binnen heb dat met de hand wordt gemaakt van resten papier. Ik kijk ernaar uit om een hoop mooie prints voor jullie te maken!

Ophangmateriaal zit er niet bij, maar natuurlijk heb ik tips voor je. Om ze op te hangen kan je papierklemmen gebruiken, deze kan je op internet vinden onder de naam “Bulldog Klem” welke ik ook bij ons thuis heb gebruikt. Plak dubbelzijdig tape op de klem en druk deze tegen de muur aan. Op deze manier kan je de opstelling van je prints veranderen of combineren met andere posters/kaarten/foto’s. Ter indicatie: onze klemmen zijn 20 mm. Hieronder een voorbeeld:

04 januari 2021 | Foto’s en prints M.E