RELIVING

Een korte maar zeer nuttige blogpost. Jullie weten van mijn koopdrang en dat ik geregeld met spullen blijf zitten waar ik geen ruimte voor heb. Frustrerend voor mij maar leuk voor jullie want ik verkoop nu een hoop van die zo goed als nieuwe spullen via RELIVING. Sommige spullen zijn op te halen in Amsterdam en anderen bij mij thuis. Versturen kan natuurlijk ook. Elke maand wordt mijn pagina aangevuld met nieuwe spullen. Wie weet zit er iets voor jou tussen? >>> reliving.nl

 

Stukje over mij:

Wie is Marloes? Ik ben zo’n gevalletje “kan niet stil zitten” en ben altijd met allerlei projecten in de weer. Interieur betekent veel voor me, dat is ook terug te zien op mijn Instagram account @marloeswonen. Voor mij geldt letterlijk: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ik kan niet tegen troep, al is het bij ons echt niet altijd netjes aan kant. Frutsels en te veel prulletjes vallen bij mij ook onder troep. Ik bedenk me altijd hoe het anders of beter kan. Het gaat automatisch. Daardoor wissel ik nogal eens en dat is de reden dat ik via RELIVING wat spullen verkoop. Meestal is ons interieur een combi van design, Scandinavisch, Marokkaans, hout, oud en veel wit.

Meer over hoe RELIVING werkt:

Stap 1. Zodra je een item gevonden hebt, kies je een bezorgmethode.

Stap 2. Voeg het item toe aan je winkelmandje

Stap 3. Indien je nog verder wil shoppen is dat uiteraard mogelijk. Kies voor elk product apart een bezorgmethode.

Stap 4. Reken de item(s) af.

Stap 5. Je ontvangt van ons een orderbevestiging op het door jou gegeven e-mailadres.

Stap 5. Op basis van de gekozen bezorgmethode nemen we contact met je op, of wordt het product binnen 5 dagen bij je thuis bezorgd.

Makkelijk toch? Kind kan de was doen!

23 mei 2019 | Foto’s M.E