Sackcloth and Ashes

Een paar jaar geleden maakte ik foto’s voor het Amerikaanse merk Sackcloth & Ashes. In die periode deed ik een hoop samenwerkingen en dit was een van de leukste die ik heb gedaan omdat ik weg ben van de prachtige plaids die ze ontwerpen. Overal op Insta zie je ze voorbij komen, voornamelijk bij accounts die zich richten op het buitenleven en fashion. Hoewel je een plaid in huis zou verwachten, cosy op de bank, willen anderen ermee op de foto alsof het een kledingstuk is. En terecht hoor want ze zijn zo gaaf.

Vorig jaar ben ik bewust gestopt met samenwerkingen wegens tijdgebrek en ook omdat ik mezelf begon te verliezen in alle prachtige cadeaus die ik ontving maar achteraf gezien niet altijd in ons interieur pasten. Daarom blog ik nu alleen nog over artikelen en onderwerpen die ik zelf heb uitgekozen. Reclame maken doe ik nog steeds maar alleen vanuit mijzelf.

Zonet was ik aan het scrollen door de site van Sackcloth & Ashes en zag dat ze een nieuwe collectie hebben. Ik voel weer een koopverslaving opkomen want ik vind ze zo mooi! Dus ben ik weer smoezen voor mezelf aan het bedenken waardoor ik zo’n nieuw plaid moet aanschaffen. Bijvoorbeeld dat ze een goed doel steunen want voor elk plaid die ze verkopen, geven ze een deken aan een dakloos iemand zodat ze de koude nachten doorkomen. Sackcloth & Ashes is namelijk begonnen met als doel om daklozen te helpen. Nou, dat op zich is toch al een goede reden om er een te kopen? Ja, dat wordt hem. Perfect excuus om te shoppen. Hierbij wat foto’s van de nieuwe collectie plaids:

30 september 2020 | Foto’s Sackcloth & Ashes