Saint Eve Antwerpen

Saint Eve was geen onbekende naam voor mij. Via Instagram leerde ik de gave webshop kennen met een ruim aanbod in boho-chique woonaccessoires. Toen ik hoorde van hun pop-up shop in Antwerpen, moest ik daar natuurlijk naartoe. En dat was vandaag. We zijn regelmatig in Antwerpen te vinden dus we kennen er de weg. Via een zijstraat van de Nationalestraat (veel leuke boetiekjes in deze buurt) kom je uit bij de Kronenburgstraat. Op nummer 90 moet je zijn als je je huis in de luchtige bohemian stijl van Saint Eve wilt inrichten.

De winkel is een industrieel pand wat de perfecte basis vormt voor alle mooie spullen die er staan uitgestald. Ik zou met gemak in deze pop-up kunnen wonen. Wat een fijn sfeertje. Ik stel me voor dat het ‘s avonds helemaal een feestje is. kokosnootlampen op de tafels die een dromerige schaduw over de kamer werpen terwijl je met je voeten aan een zacht beni ouarain kleed voelt. Dat gevoel wilde ik thuis ook hebben. Ik zag Bart al kijken, zo van, daar gaat ze weer… Ja, ik heb weer geshopt. Vanavond branden er kokosnootlampen op onze salontafel en nestel ik mezelf tegen het zwart wit gestreepte kussen die ik ook kocht. Ik tel de uren af dat het donker wordt.

Behalve mooie kokosnootlampen kan je bij Saint Eve shoppen voor bamboe meubels, mooie robuust houten eettafel, beni ouarain kleden, berber kussens en eigenlijk alles wat in het mooie bohemian plaatje past. De producten komen van over de hele wereld en zijn met zorg uitgezocht. Alles in de winkel is te koop. En als je geen auto hebt meegenomen omdat de trein soms makkelijker is, geen punt, je aankopen worden gewoon naar je toegestuurd.

De pop-up shop is van 22 april tot en met 2 juli geopend. Woensdag t/m zaterdag van 10:30 – 18:00 en deze zondagen ben je ook van harte welkom: 23.04, 07.05, 04.06 en 02.07. Ligt Antwerpen niet op de route? Dan is er altijd nog de webshop: sainteve.be

En zo staan de kokosnootlampjes + kussen bij ons thuis. Helemaal blij mij. Nu dus nog wachten tot het donker wordt. De zon schijnt nog naar binnen maar ik denk dat ik de gordijnen alvast dicht doe. Fijne avond! 😉

xx