Sara Boccaccini Meadows. Ik kende haar nog niet, totdat deze mooie posters bij de webwinkel OHMYHOME te bestellen waren. Ineens kwam ik haar overal tegen. Op Instagram, blogs en zelfs in New York. Nee, niet live. Terwijl we op een terrasje zaten zag ik een oproep van haar om in Brooklyn mee te doen aan een workshop in een tuin. Ik heb er nog aan getwijfeld om mee te doen, maar wij vlogen die avond terug naar Nederland dus was er weinig tijd. En ach, ik heb liever haar unieke kunst aan de muur hangen dan dat ik het na probeer te doen. Super blij ben ik met deze fijne poster Moss Maze – Woodland Treasures die Sara speciaal voor OHMYHOME maakte. OHMYHOME, bedankt voor de tip! ♥

OHMYHOME verkoopt nog twee andere posters van Sara. Namelijk de Fern Study en de Mushroom Melody. Ze zijn prachtig!

Foto’s bij ons thuis