Schommelstoel voor buiten

Al vanaf januari zat ik op deze gave schommelstoel van JYSK te wachten. Ik hield letterlijk dagelijks de site in de gaten om te kunnen zien of hij al leverbaar was. Uiteindelijk kwam de gelukkige dag dat ik hem dan eindelijk kon bestellen. Vorige week kwam hij binnen en wat een timing met het weer. 23 graden was het vandaag dus de stoel is uitvoerig in gebruik genomen. Zonnetje aan, drankje erbij en schommelen maar. Omdat onze tuin momenteel nog wat onderhoud nodig heeft, plaats ik de buitenfoto’s van JYSK:

Voordat de stoel de tuin in ging, hadden we de JYSK stoel binnen staan. Want ook binnen misstaat hij niet. Ik ben afgelopen dagen het ontbijt schommelend doorgekomen en na het eten verplaats ik de stoel naar de zithoek en schommel ik daar relax verder. Ik krijg daar geen genoeg van. Had ik als kind al last van, ik zat het liefst de hele dag op de schommel. Het is wetenschappelijk bewezen dat schommelen goed is voor de gemoedstoestand van de geest. Schommelen brengt je tot rust. Zo’n stoel draagt dus bij aan je dagelijkse portie ontspanning – kantoorideetje??

De schommelstoel van JYSK heet Varming. Hij heeft een kunststof kuip en een FSC hardhouten frame waardoor hij wind en weer bestendig is. Ook wordt er een zitkussen bij geleverd wat natuurlijk wel zo prettig is voor onze billen, want in zo’n stoel als deze wil je een tijdje kunnen blijven schommelen. Bestel hem gemakkelijk online zodat je zelf niet moeilijk hoeft te doen met vervoer. Het enige wat jij nog even moet doen is de stoel in elkaar zetten. Een gedetailleerde handleiding is bijgesloten. Een makkie! >>> www.JYSK.nl

En er is nog veel meer voor buiten te halen bij JYSK. Van draadstoelen tot kunststof kuipstoeltjes tot riante loungesets. En alles voor een leuk prijsje. Hierbij wat sfeerbeelden van andere leuke tuinstoelen van JYSK ter inspiratie voor in je eigen tuin (zeg nou zelf, als je het nog niet voelde, dan krijg je nu toch spontaan zin in de zomer??):

Foto’s via JYSK en bij ons thuis