Søstrene Grene – Lifestyle Collectie 2019

Oeh lala, er komt een nieuwe collectie van Søstrene Grene aan en die vind ik zo onwijs leuk. Ik kan letterlijk niet wachten tot hij in de winkels komt. Met ingehouden frustraties van ongeduld wacht ik tot het september is. Ik weet het, dat is nog maar een paar dagen maar toch. Als interieurfreak tel ik de dagen af tot dat ene gave artikel in de schappen ligt. Mijn oog is namelijk gevallen op de houten kapstok die sterk doet denken aan het planten rek dat mijn ouders vroeger aan de buitenmuur bevestigd hadden. Oh man wat een fijne herinneringen heb ik daaraan. Misschien vind ik hem daarom wel extra leuk. Ik weet het niet. Feit is dat ik niet kan wachten. De collectie komt in drie delen binnen, verdeeld over de maand september. Naast de kapstok/rek (of hoe je het noemen wilt) komt er een uitgebreide keukencollectie en natuurlijk weer genoeg knutselmateriaal. Hierbij alvast wat sfeerbeelden. Mocht ik nou zo’n kapstok hebben kunnen bemachtigen (want nee, daar word ik niet in gesponsord, het wordt een gevalletje platte schoenen aan en rennen, haha) dan zie je vanzelf een nieuwe post verschijnen. En anders was ik te laat en ga ik een stevig potje zitten balen. ; ) Komt goed!

Vanaf 5 september: Elegante oplossingen voor het geordend houden van keukenitems, handige glazen uit Italië en stenen servies uit Portugal.

Op 12 september is het tijd om de nieuwe producten voor de familiekamer te ontdekken: Tastbaar textiel, Indiase terracotta en natuurlijke materialen.

Vanaf 19 september alles voor de gang en badkamer: Nepalese wol, marmer-look haar-accessoires, natuurlijke bad borstels en een assortiment voor de badkamer en persoonlijke verzorging.

29 augustus 2019 | Foto’s Søstrene Grene