Blogpost van 29-01-2015: Elk jaar, rond eind januari, beginnen bij mij de ‘verander-kriebels’ en moet alles anders. Vorig jaar begonnen we aan de verbouwing, dit jaar heb ik besloten om het slecht bij het veranderen van de woonkamer te houden.

Het is fijn om een groot oppervlak te hebben waarin je een bank kwijt kunt en een open haard, maar het maakt de ruimte meteen zo kolossaal en misschien zelfs een beetje kil. Ik weet dat het op foto’s anders overkomt, maar in real life zat het niet gezellig. Dus wat hebben we gedaan > de woonkamer naar de tuinkant gehaald en de eetkamer naar de voorkant.

Het maakt de woonkamer knusser en het eetgedeelte heerlijk licht. Vanmorgen, toen we in het donker in de ruit keken, kwamen we erachter dat we de woonkamer precies gespiegeld hebben. Alles staat in spiegelbeeld, de opstelling is dus eigenlijk hetzelfde gebleven, en toch voelt het totaal anders.

2017-10-13T21:04:58+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.