Mix en Match met Karwei

Onze bank is vorige week binnen gekomen, totaal anders dan wat we eerst hadden. Niet meer wit, een meter korter en strak. Ik ben totaal buiten mijn comfortzone gegaan toen ik deze bank bestelde. Moest drie keer teruggaan naar de winkel voordat ik hem echt kocht. En dan is het wachten tot hij binnenkomt, af en toe tanden bijtend omdat ik niet meer zo zeker was van mijn keuze of ik hem nog wel zo graag wilde. Maar ik weet van mezelf hoe ik in elkaar steek. Eerst een dag of twee wennen, andere accessoires erbij en de lamp naast de bank omwisselen… en het was goed. Hij zit lekker, ligt lekker en neemt een stuk minder ruimte in beslag. Het enige wat nog mist dat zijn kleine tafeltjes voor erbij.

Vorige week, de dag voordat de bank binnenkwam, ben ik al bij diverse winkels wezen kijken naar bijzettafels. Ik wist alleen niet goed wat ik wilde. Het strakke van de bank doorvoeren dmv metaal of juist afzwakken met natuurlijke materialen? Ik had echt geen idee. Omdat ik had gelezen dat Karwei een hoop nieuwe bijzettafels had binnengekregen, ben ik daar gaan kijken. De keuze in verschillende soorten en stijlen is groot. Karwei heeft mijn besluiteloosheid vrijwel meteen een plek gegeven. Hun collectie voor dit moment: lekker mixen en matchen met stijlen, materialen en kleuren. We hadden nog een houten bankje op zolder staan die snel tuttig oogt bij beige en roze. Maar met bijzettafel Suus klopte het ineens wel. Hij is zwart en van metaal, heeft een goed maatje ook. Die is dus alvast meegegaan. Resultaat: een etnisch stoer sfeertje. Niet te tuttig en niet te strak.

Heb alvast een leuke asperge plant gekocht. De blaadjes deden me denken aan een varen maar dan nog sierlijker en zo fijntjes. Morgen ga ik terug naar Karwei voor plantenhouders die ik er heb gezien. Daar zal hij prachtig in staan. Ook komt er een mega tropische plant bij en dan zijn we zo goed als klaar voor het voorjaar. Ik hoor je denken, het is pas januari. Maar hier in huis zijn we klaar met de winter dus ja, zin in het voorjaar. Laat maar komen dat zonnetje! X

13 januari 2019 | Foto’s M.E, Karwei