Studio Joelle Boers

Ergens halverwege deze zomer kreeg ik een berichtje van Angelina(cura) of ik zin had om mee te gaan naar de Instagram brunch die Odyvet samen met Cottonballs(the original) bij de studio van Joelle Boers organiseerde. Ik had zoals wel vaker de oproep op Instagram gemist. Vaak zie ik posts pas een paar uur later of ik lees in mijn haast de helft, ben meer een plaatjeskijker. Dus ik was blij dat Angelina wel zo oplettend was geweest. Na maanden wachten was het afgelopen zondag eindelijk zover. Anderhalf uur non stop gekletst in de auto, de tijd vloog voorbij. En dan het moment dat je bij Joelle Boers naar binnen stapt en al die bekende gezichten ziet die je alleen van foto’s kent. Waanzinnig leuk!

Afgelopen zondag, 1 oktober, bestond de winkel van Joelle Boers alweer twee jaar. In die korte twee jaar dat ze haar winkel runde, kreeg ze de Most Innovative Store Award die wordt uitgereikt aan winkeliers die binnen vijf jaar na opening zichzelf als toonaangevend op de kaart weten te zetten. En terecht. Wat een gave winkel! Tussen bekende massa-winkels aan de Salmstraat 92-94 in Geleen, heeft Joelle haar eigen sfeertje neer weten te zetten met merken waar ik in ieder geval erg blij van word. Ik raakte niet uitgekeken naar deze mix tussen wonen en fashion. Heb dan ook een heel gaaf vest gekocht van Native Youth, een merk dat ik eerder nog niet kende. Joelle heeft ook eigen ontwerpen. Een top talent!

Wat ook nieuw was, dat zijn de gouden cotton balls. We zijn de lichtslingers inmiddels wel gewend – krijg er geen genoeg van – maar met de gouden slinger Touch of gold krijg je een combinatie van verschillende maten cotton balls. Ook introduceerde Cottonball lights het coole letterbord gemaakt van vilt en hout. Hij is er in twee maten en verschillende kleuren vilt. We hebben al een tijdje een letterbord en ik laat er vaak berichtjes voor Bart op achter. Ook andersom. Het is een speels accent in het interieur dat door een nieuwe tekst telkens weer een andere uitstraling krijgt.

En dan de brunch. Odyvet, wat had je er een werk van gemaakt. Wow! Als er iemand kan koken, dan is het Odyvet wel. Ze verzorgt dan ook high teas bij haar thuis en ze geeft ook nog eens interieuradvies. Haar stroopwafel-caramel cakejes vind ik goddelijk. Heb er vijf opgegeten. Zo jammie! De combinatie van fashion, living en food was voor mij de perfecte dag die ik voor mezelf kan bedenken. Ik heb volop genoten van de ruimte om me heen en het geweldige gezelschap. In alle chaos van afgelopen weken was 1 oktober een helder lichtpuntje voor mij. Thanks meiden!! XX

03 oktober 2017 | Foto’s M.E