Afgelopen weekend ontmoette ik Laura en Nanette, de meiden van Allerlievelings, op de Swan market in Rotterdam. Ik was van te voren al verliefd op hun originele ontwerpen, in het echt was ik definitief verkocht. Met name de geometrische kettingen, in de vorm van een houten of kunststof hart, vind ik geweldig. De houten ring met afbeelding van een beer past daar helemaal bij. Die zijn nu dus van mij. ; )

Foto pot met dino en houten plantenhouders > Allerlievelings

Nieuwsgierig geraakt naar wat ze nog meer hebben? Check dan snel hun site! www.allerlievelings.nl

 

 

2017-10-13T21:03:50+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.