Afgelopen zondag was er weer een Swan market, deze keer in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het weer was goed en de opkomst overweldigend. Terwijl de bezoekers wachtten om naar binnen te kunnen, was er buiten genoeg mogelijkheid om iets lekkers te halen.

foto > Swan market (eerdere editie)

Er waren een hoop leuke stands in de fabriek die ik al via Instagram kende, maar nog nooit had ontmoet. Zoals Allerlievelings; twee spontane meiden die handgemaakte producten verkopen. Van sieraden, originele plantendragers tot kaarten, ze maken het allemaal zelf.

foto > Stockhomeshop

Maar ook leerde ik de gezichten achter de webwinkel Stockhomeshop kennen; Een enthousiast team van mensen die mooie producten willen verkopen. Uiteraard kon ik het met mijn shopverslaving niet laten om er iets te kopen. Eigenlijk was het onvermijdelijk, meteen al toen ik de kandelaren van Serax zag staan > nu staan ze thuis op tafel. Een plaatje!

foto > Swan market (eerdere editie)

Concept > Swan Market is een lifestyle markt, ontstaan in de winter van 2010, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. (bron: Swan market)

2017-10-13T20:55:57+00:00

About the Author:

Marloes
Dagelijks geprikkeld worden door alles wat met wonen te maken heeft. Ik vind het heerlijk. We hebben een standaard rijtjeswoning en met een beetje creativiteit probeer ik mijn grote wensen in ons ietwat kleine huis te verwerken.