The Cool Club

Kennen jullie The Cool Club al? Ik heb ze deze week leren kennen en werd verrast door de kleurrijke prints van bekende iconen van over de hele wereld. Denk aan Ghandi, Van Gogh, Elvis of Lady Gaga. The Cool Club heeft ze een modern, beetje minimalistisch, jasje gegeven en dat staat ze erg goed.

Ik twijfelde tussen Frida en Kim Kardashian. Het werd uiteindelijk Kim en wat is ze leuk in het echt! De reden waarom ik twijfelde is omdat ik weinig met de Kardashians heb, behalve dan met Kendall, magnifiek zoals ze ondanks het imago van haar familie toch zichzelf is. Maar ik deel wel dezelfde interesse als Kim wat betreft schoenen en tassen. Bovendien vond ik de kleuropstelling van deze poster heel fris en dat gaf de doorslag.

De posters van The Cool Club zijn er in A4 formaat zodat ze door de brievenbus passen. Vanwege het kleinere¬†formaat kan je ze eigenlijk overal wel een plekje geven, wat zeker een voordeel is. Ik zoek vaak naar kleine voorwerpen met een beetje kleur om ons zwart/wit interieur op te frissen. Dit is zo’n klein item waarmee dat heel goed gaat. Als je juist van veel kleur houdt dan is het ook erg leuk om er een aantal bij elkaar te hangen omdat de kleuren van de posters perfect op elkaar aansluiten.

Je vindt The Cool Club voornamelijk in Amsterdam-Centrum. Bekijk hun website voor de retailers of bestel je favoriete icoon voor een leuk prijsje gemakkelijk online >>> www.thecoolclub.co

Foto’s via The Cool Club en bij ons thuis