The Streetfood Club

De beste tips komen van insiders. En ik geef ze graag aan jullie door. Ik kende het nog niet maar mijn hippe collega die sinds een jaar en wat inwoner van Utrecht is, kent alle places to be in zijn geliefde stad. Ik heb het over The Streetfood Club net om de hoek van de Dom. Ze zitten er nog niet zo lang maar zijn zelfs in Amsterdam bekend. Het is dus niet zo gek dat je in de ochtend al in een vol restaurant zit. Een geluk voor ons is dat iedereen vandaag massaal ging kerstshoppen zodat we op ons gemak een plekje konden uitzoeken. De eerste kamer die we binnengingen had al een wow factor en om de hoek hadden we dat gevoel weer, en weer en nog een keer. Wat een overweldigende ruimte. Het kleurgebruik doet me denken aan blogger Theobert. Aangezien ik weg ben van zijn interieur, no matter hoe hij het inricht, voelde ik me ook in The Streetfood Club helemaal thuis. Nog een pluspunt is het eten. Streetfood dus zoals ze dat in Aziƫ hebben maar dan op eigen wijze bereid. Als ontbijt heb ik heel verantwoord de kaneelrol met pandan ijs genomen. Bart de caramel met cheesecake. Vooral ook in die volgorde, haha. Voor de rest hebben we nog niets uitgeprobeerd maar die dag gaat zeker komen. The Streetfood Club, Janskerkhof 9, Utrecht.

22 december 2018 | Foto’s M.E