Kleed van Zeegras en Jute

In mijn vorige post schreef ik over het vloerkleed dat ik had besteld voor in huis. Een loper van zeegras. ‘s Nachts tijdens mijn wakker lig uurtje, bedacht ik me dat ik misschien toch liever een ronde wilde. Dus hupsakee, die in de morgen meteen besteld zodat ze tegelijk binnen zouden komen. Dat was vandaag al. Ik helemaal blij, snel naar huis gereden om bij daglicht de kleden te kunnen beoordelen. Eerst nog even snel stofzuigen, zak opengemaakt en de kleden eruit gehaald. Schitterend mooi van natuurlijk materiaal. Ik vond ze zo mooi dat ik ze eigenlijk allebei wilde houden. En ze lagen ook allebei mooi. Maar terwijl ik zo bezig was met beoordelen kreeg ik al last van de natuurlijke lucht van het materiaal. Nou ja, zou wel overgaan. Ik foto’s gemaakt voor Instagram om eens te kijken wat jullie ervan vonden. Rond of de loper? Zoveel leuke reacties meteen! Dus ik weer terug naar boven om nog eens te kijken. Maar wat een lucht kwam me tegemoet! En mijn ogen… Ze jeuken nu nog steeds. Het is net hooikoorts binnenshuis. Dus helaas, het gaat echt niet, ze gaan weer retour. Boehoe, zo balen! Heb jij geen hooikoorts? Zeker bestellen! Bij Fonq en vt wonen. Ik ga vanavond flink een potje balen.

29 januari 2019 | Foto’s M.E